X

На фото засвітилася нова електрична Toyota C-HR

У грудні минулого року компанія Toyota представила концепт невеликого кросовера під назвою C-HR Prologue. Минуло менше місяця, як на випробування виїхав прототип серійної версії цієї моделі.

Тестовий мул покритий щільним камуфляжем, але навіть через нього видно, що профіль новинки ідентичний концепту, з тим же спойлером на даху і агресивним капотом. Корма виглядає дещо інакше, але при детальному розгляді можна помітити фальшнадбудову, яка змінює форму. Відсутність патрубків вихлопної системи свідчить про те, що силова установка у кросовера електрична.

До салону новинки фотошпигунам заглянути не вдалося. За даними інсайдерів, в оснащення увійде цифрова панель приладів і нова мультимедійна система з великим екраном. Також він отримає широкий перелік систем допомоги водієві та помічників безпеки.

Читайте також:
На Токійському автосалоні покажуть унікальний пікап Toyota

Офіційної інформації про силову установку цього кросовера поки немає, але нинішній C-HR пропонується як електромобіль у Китаї та забезпечує запас ходу на одному заряді до 400 км. Тим часом більший bZ4X пропонує діапазон до 516 км для передньопривідного варіанта. Його електромотор розвиває потужність 201 л. та крутильний момент 265 Нм. Презентувати новий Toyota C-HR мають намір у середині 2023 року.