X

На кордоні США та Канади вибухнув автомобіль Bentley (відео)

У середу, 22 листопада, на пункті пропуску між США та Канадою, що знаходиться на Райдужному мосту над Ніагарським водоспадом, сталася автокатастрофа. Седан Bentley Flying Spur врізався в бетонний бар’єр, злетів у повітря та вибухнув. Елементи авто розкидало на десятки метрів довкола.

Як повідомили у поліції штату, в аварії загинули двоє людей – водій та пасажир преміального авто. Також постраждав співробітник прикордонної служби, його госпіталізували. Слідство висунуло одразу дві версії трагедії.

Спочатку було заявлено про спробу теракту. Нібито в автомобілі була велика кількість вибухівки. Пункт перепустки закрили для проїзду, а територію оточили. Після первинного огляду, думка поліції змінилася. Вони сказали, що у водія виникли проблеми зі здоров’ям, він втратив керування автомобілем та влетів у огорожу. Вибух став наслідком сильного удару.

Загиблими виявилися 56-річний бізнесмен із Нью-Йорка та його дружина. Вони їхали до Канади на концерт рок-гурту KISS, присвячений 50-річчю відомого колективу. Розслідування інциденту продовжується.

Читайте також:
У Києві п'яна дівчина за кермом Audi влаштувала смертельну ДТП (фото)