X

На Хрещатику сталась моторошна ДТП (відео моменту зіткнення)

Як повідомляє поліція, в Києві на Хрещатику увечорі 12 жовтня сталась моторошна дорожньо транспортна пригода. За попередніми даними, зіткнулись Jeep Wrangler та представницький Audi A8.

Як видно на відео, водій Jeep проїхав на червоне світло світлофору та зіткнувся з авто на перехресті. Після зіткнення позашляховик відлетів в бік тротуару та вдарився в стовп, а потім в рекламний сітілайт, який і зупинив машину. Водіїв обох авто та пасажира позашляховика з місця ДТП забрала швидка. Від удару обидва авто сильно постраждали. В Jeep розбито кузов, ліве переднє колесо відірване, піввісь приводу переднього колеса валяється біля машини.

На сторінці Поліції Києва повідомили:

За попереньою інформацією, водійка автомобіля «Джип» здійснила проїзд на заборонений червоний сигнал світлофора на перехресті вулиць Хрещатик-Богдана Хмельницького у результаті чого зіткнулась з авто «Ауді», керманич якого повертав ліворуч з зустрічної смуги руху на зелений сигнал світлофора. Внаслідок автопригоди позашляховик «Джип» перевернувся і вдарився в електроопору. Потерпілих водіїв та пасажира «Джип» доставлено у лікарню.
На місці події працюють слідчі. За результатами перевірки події буде надано правову кваліфікацію.
Новина доповнюється…