X

На «Корисній карті» України з’явилася інформація про відкриті заклади харчування

Информацию на карту могут добавлять сами заведения

Команда ЛУН Місто доповнила інтерактивну «Корисну карту» інформацією про робочі заклади харчування. Реалізувати нову опцію компанії ЛУН допоміг сервіс автоматизації роботи кафе, барів та ресторанів Poster. Тепер українці можуть бачити актуальну інформацію про відкриті заклади харчування із зазначенням точної адреси та графіка роботи. Водночас на карті відображатимуться лише ті заклади, що мають продажі за останні два дні.

Додавати заклади на «Корисну карту» можуть як ті, хто веде облік у Poster, так і користувачі інших систем. В адмін-панелі Poster відкрийте програму ЛУН Місто; оберіть, який заклад додати на карту та вкажіть точну адресу та графік роботи; виберіть «Зберегти» — протягом 30 хвилин заклад з’явиться на карті.

Якщо ви ведете облік не в Poster, запустіть бот @LunAndPosterBot і вкажіть заклад, графік роботи, адресу та надішліть геолокацію. Щоб показувати актуальність роботи закладу, необхідно щоранку відповідати у роботі на запитання «Працюєш чи ні?».

Читайте також:
Карта работающих продуктовых магазинов, АЗС и отделений «Новой почты»

Сервіс «Корисна карта» було створено два тижні тому. Спочатку на ній в режимі реального часу відображалася інформація про відкриті АЗС, відділення «Нової Пошти» та служби доставки Мeest, аптеки, супермаркети мережі «Сільпо» та магазини «Єва».