X

На продаж виставили 20-річний VW Golf GTI із мінімальним пробігом (фото)

На британському сайті DD Classics виставили на продаж Volkswagen Golf GTI 2001 року випуску. Автомобіль примітний тим, що незважаючи на солідний вік виглядає так, начебто тільки зійшов з конвеєра.

Такий стан пояснюється тим, що машину майже не експлуатували. За всю свою історію вона проїхала лише 5472 км. Решту часу хот-хетч стояв у сухому опалювальному гаражі. До того ж, власник регулярно проводив її техобслуговування. Тому VW Golf не має ні натяку на корозію, ідеальний моторний відсік і практично новий салон, оздоблений шкірою. Колеса взуті у заводські шини.

Зрозуміти, що це «заряджена» версія Golf можна лише за шильдиком на кормі. При цьому його комплектація дуже багата. До неї входять крісла Recaro з підігрівом, система клімат-контролю, круїз-контроль, датчики дощу та зимовий пакет. Також у автомобіля ксенонова передня оптика.

Читайте також:
На продаж виставили унікальний прототип Porsche 959 S 1985 року

Під капотом Golf GTI встановлений 1,8-літровий чотирициліндровий турбодвигун потужністю 180 к.с. Він пов’язаний із шестиступінчатою «‎механікою»‎ і дозволяє моделі досягати першу «‎сотню»‎ за 7,9 секунди. Максимальна швидкість – 222 км/год. Продавець не вказав вартість автомобіля. Ймовірно, вона вища ніж у аналогічних моделей з більшим пробігом.