X

На продаж виставили 74-річний спорткар MG майже без пробігу (фото)

Раритетний родстер MG TC 1949 випуску виставили на продаж на сайті Car & Classic в Новій Зеландії. Він у відмінному стані і проїхав лише 1371 км за свою історію.

У лістингу зазначено, що першим його власником був колекціонер із Південної Африки. Він лише кілька разів виїжджав на родстері на тематичні заходи MG Car Club. Через кілька років його перепродали іншому колекціонеру, який також MG TC майже не використав. І лише у 1998 році цей раритет вирушив у Нову Зеландію, де й перебуває досі.

Незважаючи на солідний вік, автомобіль перебуває в оригінальному стані. Новий власник лише перефарбував колісні диски та замінив шини, які частково зруйнувалися після тривалого простою. Кузов та салон раритетного спорткара виглядають ідеально. На перший погляд здається, що він тільки но покинув конвеєр.

Під капотом MG TC встановлено 1,25-літровий бензиновий двигун, який видає 54,5 к.с. потужності і дозволяє родстеру розганятися з місця до «сотні» за 23 секунди. Наразі такими показниками нікого не здивувати, але для тогочасної британської машини це досить швидко. Виручити за рідкісне авто мають намір 75 000 фунтів стерлінга (92 000 доларів).

Читайте також:
У Києві помічено рідкісний седан Nissan Skyline R34