X

На продаж виставили перший електричний Rolls-Royce із пробігом (фото)

Всупереч забороні на продаж та ймовірності потрапити в чорний список, введені керівництвом Rolls-Royce, дилерський центр у Майамі-Шорс (штат Флорида, США) все таки виставив електричний Spectre на аукціон.

Розкішний електромобіль Spectre виставили на продаж на майданчику Bring a Trailer. Він пофарбований у відтінок Tempest Grey, отримав помаранчеві смуги, що проходять по обидва боки кузова купе, та 23-дюймові семиспицеві колісні диски з унікальним дизайном, взуті у шини Pirelli P Zero.

Салон пропонованого електромобіля оздоблений висококласною шкірою відтінків Scivaro Grey та Charles Blue з простроченням помаранчевого кольору. На дверних картах Spectre є вставки з натурального дерева з відкритими порами. Стеля з фірмовим «зоряним небом» оброблена шкірою. На одометрі зафіксовано пробіг у 99 миль (159 км).

Rolls-Royce Spectre оснащений парою електромоторів, які сумарно видають 584 к.с. потужності та 895 Нм крутного моменту. Запас ходу до 430 км забезпечує батарея на 120 кВтг. Причина продажу електрокара не називається. На момент написання статті максимальна ставка складала 380 тисяч доларів. До кінця аукціону ще два дні.

Читайте також:
У Фінляндії продають унікальний кемпер із двигуном Rolls-Royce