X

На продаж виставили раритетний суперкар Ferrari майже без пробігу (фото)

На торговому майданчику Avantgarde у Великій Британії на продаж виставили суперкар Ferrari 328 GTS 1989 року випуску. Автомобіль заслуговує називатися «капсулою часу», так як він знаходиться в ідеальному стані.

Відомо, що його власник наїздив лише 556 миль (895 км), після чого помістив автомобіль на зберігання. Це було через пару місяців після його покупки. З того часу чорний Ferrari GTS 328 не залишав підйомник у сухому опалювальному гараж. Причини, через які власник закинув суперкар на 25 років, не називаються.

У 2014 році Ferrari було продано. Новий власник провів повне його обслуговування із заміною всіх робочих рідин, а також амортизаторів та гальмівної системи. Однак і він вирішив не експлуатувати автомобіль, а лише одного разу проїхавши на ньому, знову відправив у гараж на зберігання. На одометрі додалося лише 40 миль (64 км).

Читайте також:
Спорткар Ferrari F430 розігнався до 310 км/год

Ferrari 328 GTS є модернізованою версією моделі 328 і вийшов тиражем у 7412 екземплярів. Він оснащений 3,2-літровим двигуном V8 потужністю 270 к.с. Він працює у парі з 5-ступінчастою механічною коробкою передач і дозволяє авто розганятися з місця до сотні за 6 секунд. Вартість суперкара назвуть потенційному покупцю.