X

На продаж виставили рідкісний 30-річний Lamborghini Countach майже без пробігу (фото)

Автомобиль практически новый. Он проехал всего 135 километров

Італійський спорткар в ідеальному стані та майже без пробігу оцінили в 568 тисяч американських доларів. Такий цінник встановив продавець – канадський дилер Lamborghini Montreal.

Читайте також:
Tesla Model 3 навчили гарчати як Lamborghini (відео)

Виставлений на продаж Lamborghini Countach 1990 року в ідеальному стані і має просто чудовий вигляд. На жаль, ми не знаємо всю історію цього спорткара. Відомо лише те, що це рідкісна версія 25th Anniversary, присвячена 25-річному ювілею італійської марки. Її тираж – 657 автомобілів.

Lamborghini Countach 25th Anniversary заснований на версії 5000qv. Автомобіль отримав низку змін, зокрема новий кузов, розроблений самим Гораціо Пагані, засновником італійської компанії Pagani. Завдяки йому, спорткару дісталися нові передні повітрозабірники, бічні “спідниці”, спеціальні повітроводи для охолодження двигуна і комплект кованих легкосплавних дисків.

Салон купе оздоблений шкірою чорного та кремового кольорів: світла – на сидіннях і дверних панелях, темна – на кермі та приладовій панелі. Більша частина салону затягнута захисною плівкою. На одометрі Countach лише 135 км. Спорткар укомплектований 5.2-літровим мотором V12, що видає 449 к.с. і 500 Нм крутильного моменту при 5200 об/хв. Максимальна швидкість – 295 км/год. Час розгону до «ста» – менше п’яти секунд.

Читайте також:
На продаж виставили одну з найрідкісніших Toyota Supra на Землі