X

На продаж виставили рідкісний Lamborghini Aventador Ultimae

Это последний суперкар Lamborghini с неэлектрифицированным мотором V12

На аукціоні класичних маслкарів в Індіанаполісі 18 травня продадуть Lamborghini Aventador LP 780-4 Ultimae Roadster 2022 року випуску. Усього було виготовлено 250 таких родстерів. Цією серією Lamborghini завершила епоху «чисто паливних» суперкарів.

Лише два родстера серії отримали двоколірний кузов у стилі Miura SV 1972 року. У цього автомобіля основний колір Verde Metallic контрастує з акцентами Oro Elios. Така схема забарвлення обійшлася першому власнику у додаткові 30 тисяч доларів. У бронзовий відтінок пофарбовані бічні спідниці та вставки у передньому бампері й задньому дифузорі. Доповнюють образ колісні диски Gloss Bronze. Кузов обклеєний захисною плівкою Xpel за 6000 доларів.

Частина елементів кузова родстера виготовлена з вуглецевого волокна. Зокрема, корпуси бічних дзеркал заднього виду, повітрозабірники та задній дифузор. Також з карбону знімні панелі даху, задня стійка та дверні панелі.

Інтер’єр оздоблено чорною шкірою та алькантарою із золотими вставками та зеленим декоративним рядком.

Aventador оснащений 6,5-літровим атмосферним двигуном V12 віддачею 770 к.с. та 720 Нм крутного моменту. Це останній суперкар Lamborghini з чистим двигуном V12 без електричного доповнення. Працює він у парі з 7-діапазонную автоматичною коробкою передач із підрульовими пелюстками. На одометрі автомобіля всього 320 км.

Рідкісну «двохдверку» розраховують продати за 800-850 тисяч доларів. Це приблизно на 300 тисяч більше початкового рекомендованого роздрібного цінника.

Разом з автомобілем новий власник отримає керівництво користувача та запасний брелок. Також у комплект входять заводський набір інструментів з повітряною помпою та автомобільний чохол.

Читайте також:
Ford Thunderbird 1967 року з телефоном та телевізором продадуть на аукціоні