X

На продаж виставили “Волгу” із салоном зі шкіри крокодила (фото)

Уникальный ГАЗ получил прозвище "Охотник на крокодилов" и выставлен на продажу более чем за 50 тысяч долларов

Автомобілі ГАЗ або, як в народі кажуть “Волга”, свого часу були індикатором статусу, адже далеко не кожен міг дозволити собі таку машину. За багаторічну історію з конвеєра зійшло кілька серій культового автомобіля. Деякі версії були випущені обмеженим тиражем і вважаються унікальними.

Одну з рідкісних “Волг” з індексом 3111,  випущену в 2001 році, виставили на продаж. Модель є унікальною, оскільки її тираж становив 424 екземпляри. А виставлений на продаж зразок єдиний у своєму роді. Його доопрацюванням займалося Конструкторське бюро Смирнова. Проект отримав назву “Мисливець на крокодилів”.

Колишній власник суттєво “прокачав” свій автомобіль, зробивши акцент на інтер’єрі “Волги”. Салон авто оздоблено білою шкірою крокодила, а підлогові килимки виготовлено з овчини. Також овчиною вистелили багажник машини. В оздобленні з’явилися елементи з полірованого кедрового дерева. Для створення ще більшої пафосності в автомобіль інтегрували підсвічування з рубіновим відтінком, а на капоті розмістили хромованого “Оленя”, який є обов’язковим атрибутом моделі.

Читайте також:
Перший серійний ГАЗ-14 виставили на продаж: ця "Чайка" належала Брежнєву

Також автомобіль отримав 18-дюймові колісні диски і гальма Brembo. У рух його приводить 2,5-літровий бензиновий двигун потужністю 136 к.с., який поєднується з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач і заднім приводом. Оцінили унікальний автомобіль у 52 300 доларів.