X

На продаж виставлено унікальний триколісний електричний «Тризубець»

Автомобиль с железной ручкой вместо рулевого колеса был собран в 1959 году

Аукціонний будинок Mecum виставив на продаж триколісний електричний родстер Taylor-Dunn Trident, відомий як «Тризубець». Вперше такий автомобіль з’явився у 1959 році. Він був доступний з кермовим колесом або кермовим важелем і з ручним або ножним керуванням. Автомобіль із фіксованим дахом, але без дверей. З боків можна було прикріпити водонепроникні текстильні вставки для захисту від негоди.

У виставленого на продаж екземпляра, навпаки, немає даху, але є двері. На місці кермового колеса – важіль. Вартість унікального двомісного ретро-родстеру не оголошують. У 2021 році аналогічний автомобіль було продано за 19 800 доларів.

Як зазначено в оголошенні, 2020 року виставлений на продаж екземпляр пройшов повну реставрацію. «Тризубець» укомплектували новим акумулятором, що забезпечує запас ходу до 80 км. Максимальна швидкість – 40 км/год. Також автомобіль оснащений бічними дзеркалами, фарами, звуковим сигналом та покажчиками поворотів, що дозволяє використовувати його на дорогах загального користування.

Читайте також:
Майже новий Porsche Carrera GT з мінімальним пробігом продадуть з аукціону