X

На Різдво згорів завод із відновлення класичних британських спорткарів (фото)

Огонь уничтожил здание и находившиеся внутри уникальные автомобили

У Пенсільванії згоріла фабрика, яка забезпечувала запчастинами класичні британські спорткари MG, Triumph та інших брендів. Ця компанія — «Схвалений постачальник British Motor Heritage», який має право реставрувати оригінальні комплектуючі та створювати їх репліки. Послугами фабрики користувалися власники раритетних автомобілів із усього світу.

Але на Різдво будинок площею 4459 квадратних метрів охопив вогонь. На ліквідацію пожежі прибуло понад 100 пожежників із двох сусідніх з Індіаною округів Пенсільванії. Як повідомила The Tribune Democrat, інформація про пожежу до департаментів Арми та Іст-Уітфілду надійшла приблизно о першій годині ночі. Погасити полум’я вдалося лише опівдні 25 січня, але пожежники залишалися на місці, побоюючись повторних спалахів.

Під час пожежі всередині будівлі знаходилося декілька автомобілів. До того як будівля впала, пожежникам вдалося врятувати лише три з них. Жертв серед людей немає. Пожежники, які працювали з уламками, відбулися легкими травмами.

Причини пожежі з’ясовуються. Власник фабрики Альберт Рунян, який був присутнім на місці події, коментувати ситуацію відмовився. На американській комерційній крауфандинговій платформі GoFundMe розпочався збір грошей на відновлення Roadster Factory.

Читайте також:
У спорткара Alpine A110 з'явилася доступна версія за 106 000 євро