X

На ринок вийшов новий субкомпактний кросовер Punch за $8000

Новинка получилась стильной и современной, несмотря на скромный ценник

Сегмент кросоверів поповнився ще однією бюджетною новинкою від індійської компанії Tata Motors. Новинка під назвою Punch має стильний і сучасний вигляд. Процесом її створення керував Мартін Улхарик, який раніше працював в Skoda Auto і Nissan Motor.

У довжину кросовер досягає 3840 мм, а його колісна база становить 2450 мм. Ширина і висота рівні 1822 і 1635 мм відповідно. Модель виконана відповідно до поточних тенденцій і займе місце в лінійці компанії нижче кросовера Nexon. Кузов Тата Пунш п’ятидверний, але інтегровані у віконні рами задні ручки створюють видимість трьох дверей. Він отримав двоколірне забарвлення, темний пластиковий обвіс по периметру і широкі квадратні колісні арки.

На моделі реалізована ідея двоярусної оптики зі світлодіодними ДХВ. Решітка радіатора з великим малюнком розділена на дві частини. Задні ліхтарі нестандартної форми виходять на крила. Завершують стильний образ двоколірні колісні диски і кришки дзеркал заднього виду, виконані в кольорі даху. Салон виконаний в стриманому стилі і має в оснащенні мультимедійну систему з сенсорним екраном, мультикермо і клімат-контроль. В ролі яскравих акцентів виступають вставки в тон кузова.

В основу TATA Punch лягла модульна платформа ALFA. У рух кросовер приводить 1,2-літровий бензиновий мотор потужністю 83 к.с., пов’язаний з п’ятиступеневою “механікою” або роботом. У продаж новинка надійде 20 жовтня. Основним ринком збуту стане Індія, де за кросовер попросять від 8000 до 10 000 доларів залежно від комплектації.

Читайте також:
Бюджетный 7-местный кроссовер Tata на платформе Land Rover представлен официально