X

На тести виїхав новий Volkswagen Transporter (фото)

Volkswagen вивів на випробування нове покоління фургона Transporter. Автомобіль переїде на нову платформу і буде доступний як з ДВЗ, так і з електромотором.

Новинку було створено в рамках партнерства з компанією Ford. Якщо раніше вона була споріднена з Multivan T7, то тепер – заснована на Ford Transit Custom. Незважаючи на щільний камуфляж, можна відзначити зовнішню схожість із донором. У фургона аналогічні бічні лінії та вертикальні задні ліхтарі, тільки з іншою графікою. При цьому фари моделі дісталися від Multivan T7.

Відомо, що новий Transporter буде доступний з 2,0-літровим дизельним двигуном потужністю 109, 134, 148 і 168 к.с. Також запропонують гібридну версію на основі 2,5-літрового бензинового двигуна, який доповнений електромотором та батареєю на 11,8 кВтг.

Читайте також:
Огляд VW Transporter T5: дуже практичний, але будьте пильні

Пізніше представлять повністю електричну версію на 135 та 217 к.с. Незалежно від потужності обидві версії оснащені акумулятором ємністю 74 кВтг, що забезпечує запас ходу до 380 км. Фотошпигунам вдалося зловити на тестах саме цю версію моделі. Дата виходу на ринок новинки поки що не називається. Втім, як і її дебют.