X

Відновлено міст на трасі М-06 Київ-Чоп біля села Стоянка

Полноценное движение открыто по всем четырем полосам

4 вересня відкрився проїзд відновленим мостом на трасі М-06 Київ-Чоп біля села стоянка Київської області. Про це в Telegram повідомив Мустафа Найєм.

Запустити повноцінний рух по всіх чотирьох смугах мосту вдалося через півтора роки після руйнування конструкції в перші дні повномасштабного російського військового вторгнення у лютому 2022 року. Весь цей час з квітня минулого року рух здійснювався тимчасовою об’їзною дорогою, побудованою після звільнення Київської області. Але це займало більше часу, адже доводилося об’їжджати значну відстань.

Оскільки бетонні опори лівого проїзду не підлягали відновленню, з травня минулого року рух здійснювався спеціально встановленою тимчасовою конструкцією. Лівий проїзд довелося зводити з нуля, тоді як праву частину відновили. Рух по ній відкрили ще в листопаді 2022 року.

Після завершення всіх робіт, конструкція мосту пройшла випробування на відповідність вимогам А-15 та НК-100. Зараз у розпорядженні водіїв усі чотири смуги, що робить рух у бік західного кордону більш комфортним та менш затратним за часом.

Читайте також:
В Україні мають намір запровадити штраф за дрифт на дорогах