X

На Женевському автосалоні відбулася публічна презентація нового Duster (відео)

Румунська компанія Dacia привезла на автосалон до Женеви свою оновлену лінійку моделей. На стенді є новий Duster, Spring, Jogger та Sandero. Однак найбільша увага публіки була прикута саме до Duster.

Третє покоління кросовера вже вийшло на ринок Європи, але публічний показ моделі відбувся вперше. Новий Duster виглядає неймовірно ефектно з кутастим дизайном кузова, широкими крилами, високим капотом і масивним обвісом. На виставці продемонстрували новинку як у стандартній комплектації, так і у більш практичній, доповненій багажником на даху, різними гаками та відсіками для зберігання та перевезення речей.

Салон нового Dacia Duster став просторим та комфортним. У його оснащення увійшла 7-дюймова цифрова панель приладів і мультимедійна система з 10,1-дюймовим екраном і бездротовими Apple CarPlay і Android Auto. Є кондиціонер, аудіосистема на 6 динаміків та бездротова зарядка для смартфона. У топових версіях доступний клімат-контроль та камера заднього виду. Об’єм багажника досягає 472 літри.

Кросовер доступний з 1,0-літровим бензиновим турбодвигуном потужністю 100 к.с. із заводським ГБО, а також 1,2-літровим турбомотором на 130 к.с., який доповнений 48-вольтовим стартер-генератором; 1,6-літровим бензиновим двигуном, який працює з парою електромоторів та видає 140 к.с. потужності. Стартова ціна нового Duster складає 19700 євро.

Читайте також:
Dacia презентувала оновлений Spring, виконаний у стилі Duster (фото)