X

Знайденому в полі раритетному Porsche 944 подарували друге життя (відео)

У США автомобільні ентузіасти виявили покинутий Porsche 944. Рідкісний спорткар, пофарбований у красивий кремовий відтінок, простояв у полі майже 15 років. І при цьому залишився у повній комплектації.

Повідомляється, що автомобіль збиралися відправити на звалище, а потім під прес. Проте фахівці WD Detailing взялися повернути його до життя. І це незважаючи на величезну кількість бруду та плісняви ​​на кузові спорткара та в салоні. А його колеса зовсім поросли травою.

Втім, ситуація тільки здавалася дуже гнітючою. Вже після детального огляду стало зрозуміло, що цей Porsche досить непогано зберігся, незважаючи на відсутність належного догляду та тривалий простій просто неба. На його кузові немає величезних вогнищ іржі, тільки фарба вигоріла під сонцем.

Салон також після миття та чищення став виглядати гідно. Все оздоблення ціле і зберегло оригінальний відтінок. Моторний відсік та підкапотний простір після чищення теж виглядають ідеально. Тепер рідкісний Porsche 944 чекає на реставрацію і, можливо, його знову можна буде побачити на дорогах.

Читайте також:
7.0-літровий Ford Mustang простояв 40 років у сараї: ось це знахідка (фото)