X

Знайдений на сміттєзвалищі Mercedes W124 завели з першого разу (відео)

В Естонії на одному із заміських звалищ автомобільні ентузіасти знайшли кинутий Mercedes 200D W124, на одометрі якого зафіксовано пробіг 178 830 миль (287 800 км).

Преміальний седан простояв просто неба близько 8 років, що звичайно позначилося на його стані. Кузов раритетного Mercedes сильно проіржавів і подекуди з нього злізла фарба. Також у нього потьмяніли фари, задні ліхтарі та шибки, і потріскалися пластикові деталі. Хромовані елементи втратили свій блиск.

Салон німецького седана також забруднився та вигорів за роки простою. Моторний відсік теж брудний, але не зруйнований. В ньому лише немає акумулятора та не підключено шланги. У двигуні навіть є масло і воно досить чисте, як і повітряний фільтр.

Фахівці, які взялися повернути «Мерседес» на дороги, помили його, встановили акумулятор, залили свіже паливо та охолоджувальну рідину і він завівся. На ньому навіть вдалося проїхати навколо майстерні. Щоправда, із вихлопної труби валив дим. До того ж седан продовжував працювати із вимкненим запаленням. Однак це не збентежило майстрів, і вони готові відреставрувати Mercedes 200D W124.

Читайте також:
В Україні знайшли 25-річну Honda Civic у новому стані (фото)