X

Найвище досягнення українських сімрейсерів

Маємо для Вас сенсаційну новину : в  офіційному чемпіонаті  FIA F4  два українські гонщики  КЦА ФАУ зайняли  сходинки на п’єдесталі пошани.

Офіційна команда КЦА ФАУ «Digital Autosport of Ukraine» в  складі Тимура Ольховика, Фарамця Василя та Іллі Ракітіна  прийняли участь в офіційному чемпіонаті FIА FA .

Світовий чемпіонат  було розподілено на 4 великі регіони і наша Українська команда була віднесена до  Північноєвропейського регіону (FIA F4 Esports Regional Tour – Europe North)

Боротьба за перемогу і високі місця точилась серед 80-ти  претендентів на 12 різних  віртуальних автодромах, розташованих у Північній Європі. Погодьтесь, кількість претендентів вражає.

Зокрема Тимур Ольховик та Фарамець Василь зайняли подіум, а саме Тимур друге та Василь третє місце, а Ілля,  котрий приєднався по ходу сезону, встиг вирватись на 8му сходинку серед пілотів з центрально-східного регіону.

Важливо додати, що Василь та Тимур є членами Комісії Цифрового Автоспорту, є ліцензованими пілотами та членами ФАУ.  Приємно відзначити, що окрім організаційної діяльності з розвитку сімрейсінгу в Україні, офіційні особи також показують найвищі спортивні досягнення в Чемпіонатах FIA, залучають та навчають новачків, представляють Україну на міжнародних виставках та беруть  активну участь в засіданнях FIA по цифровому автоспорту.

Інформаційна довідка про Чемпіонат FІA FA. У співпраці між FIA та найпрогресивнішому симуляторі iRacing створено 4 різні чемпіонати з F4. Автомобіль був розібраний на частини, відсканований, зважені окремі деталі і все це було детально перенесено разом з даними телеметрії в iRacing. Чемпіонати поділені на різні регіони, Південна Європа, Північна Європа, Америки та Азія, в котрих мали можливість брати участь не лише люди з конкретного регіону, а й з усього світу. Кожен чемпіонат мав унікальний набір трас котрий притаманний цьому регіону в реальному світі.

Команда Digital Autosport of Ukraine пишається своїми пілотами та бажає їм успіху в нових змаганнях, як з F4 так і у інших дисциплінах і запрошує вас вболівати за нашу офіційну  команду.

Команда «Digital Autosport of Ukraine» виступає за підтримки:

Ігрові партнери:

Інформаційні партнери: