X

Знайшли через 6 днів: у США чоловік дивом залишився живим після ДТП (відео)

Житель штату Індіана (США) під час руху шосе I-94 недалеко від містечка Портедж не впорався з керуванням і на своєму пікапі Ram злетів з мосту вниз.

Ця міжштатна автомагістраль має такий жвавий рух, що інші автомобілісти навіть не помітили катастрофи. З тієї ж причини вони не чули гуркоту та криків про допомогу. Водій опинився у пастці. Від сили удару його затиснуло в машині, а телефон опинився поза зоною досяжності. У такій ситуації чоловікові довелося сподіватися на диво. І воно сталося.

Через шість днів перебування в пікапі його знайшли місцеві рибалки, які випадково забрели на цю ділянку. Вони оперативно викликали рятувальників, поліцію та медиків. Усі служби прибули швидко та допомогли чоловікові звільнитися з пастки, в яку він потрапив.

Як згодом зазначили медики, стан постраждалого водія пікапа Ram був критичним. Він не загинув тільки завдяки тому, що пив дощову воду, що скопилася поруч. Нині його життю нічого не загрожує. Процес відновлення буде довгим, оскільки у чоловіка множинні переломи та травми.

Читайте також:
У Польщі мікроавтобус із українцями потрапив у ДТП: є загиблі (фото)