X

Справжня капсула часу: на продаж виставлено 29-річний Chevrolet Corvette без пробігу

У Чикаго (США) виставлений на продаж раритетний спорткар Chevrolet Corvette 1994 випуску. За ці роки він лише кілька разів виїжджав на дороги та знаходиться в ідеальному практично заводському стані.

Належить спорткар колекціонеру Бобу МакДорман. Він дуже дбайливо ставиться до всіх своїх автомобілів (їх у колекції налічується близько 200 одиниць), у тому числі і до цього Corvette. Він не лише регулярно проводив його техобслуговування, а й зберігав у спеціальному гаражі-павільйоні із системою клімат-контролю. Завдяки цьому спорткар виглядає як новий і не має жодних слідів зношування.

Боб МакДорман зазначив, що цей екземпляр спорткара досить рідкісний. Він пофарбований в особливий мідний колір і оснащений пластиковим дахом, що знімається. Таких Chevrolet Corvette було випущено лише 24 одиниці. Під його капотом встановлений 5,7-літровий двигун V8 потужністю 300 к.с., який пов’язаний із 4-ступінчастою автоматичною КПП.

Читайте також:
Раритетний Chevrolet Corvette 1976 використовували для перевезення наркотиків

Мотор дозволяє розганятися з місця до сотні за 5,1 секунди і розвинути швидкість до 260 км/год. На одометрі моделі зафіксовано пробіг 186 км. Власник оцінив раритетний автомобіль у 49 900 доларів.