X

Не там припаркувався: Opel Corsa екстрено евакуювали за допомогою навантажувача

Мужчина явно запомнит этот урок на всю жизнь

Гучний інцидент стався у Великій Британії. Він розгорівся між 57-річним фермером Робертом Гупером і водієм сірого Opel Corsa, який чомусь вирішив припаркуватися на приватній території. Фермеру витівка чоловіка не сподобалася і він вирішив провчити його раз і назавжди. Після кількох безуспішних спроб переконати непроханого гостя перепаркувати автомобіль, Роберт самостійно вирішив проблему. Він виштовхав хетчбек зі своєї території навантажувачем.

Не варто говорити про те, що робив він це без будь-якої обережності. В результаті автомобіль перекинувся і зазнав серйозних пошкоджень. Водночас водій Corsa знімав весь процес на телефон, час від часу намагаючись дати фермеру здачі.

Цікаво те, що для фермера вся ця ситуація обернулася судовими розглядами. Чоловіка звинувачують у небезпечному водінні та псуванні чужого майна. Що досить дивно, враховуючи той факт, що водій залишив свій автомобіль в недозволеному місці і відправився милуватися місцевою визначною пам’яткою — водоспадом Лоу-Форс.

Пояснюючи ситуацію в суді, Гупер згадав, що водій відповів відмовою на його прохання прибрати автомобіль, оскільки вже встиг випити спиртного. Чоловік вірить в те, що він правий і вже звинуватив водія хетчбека в нападі і нанесенні травм. А поки що судовий процес триває і ще невідомо, яким буде рішення судді.

Читайте також:
Розкішний Lamborghini Huracan забули на кілька років на парковці — який вигляд має суперкар зараз