X

Не помітили: Volkswagen Italia сильно промахнулися з ім’ям у Instagram

Итальянское подразделение марки оказалось в центре всеобщего внимания, назвавшись Volkswagenitalia

Користувач Reddit звернув увагу на дивне ім’я Volkswagen Italia в офіційному профілі Instagram — @Volkswagenitalia. Важко сказати, чим продиктований такий вибір, але якщо метою італійського підрозділу концерну було привернути увагу, то це безсумніву вдалося.

Моментом, що привернув увагу дописувача, стало слово «genitalia», значення якого зрозуміле й без перекладу. Маркетологи Volkswagen Italia просто не помітили «генітального» звучання обраного ними імені користувача. Але не можна виключати варіанту, що це був продуманий маркетинговий хід.

Справа в тому, що кожен підрозділ німецького концерну створює власну сторінку у соціальних мережах. А оскільки такі варіанти як @VW_Italia, @Volkswagen_italia та @VW_Italy вже були зайняті, маркетологи Volkswagen Italia просто поєднали два слова в одне.

Читайте також:
Трактор Porsche спробували переробити у Volkswagen Beetle

Звичайно, можна було піти іншим шляхом — поставити крапку. Але тоді б не було публікацій у різних виданнях та безлічі коментарів на сторінці компанії у соціальній мережі. То ж, можливо, це не такий вже й промах.