X

Німецькі тюнери прокачали дизельний Volkswagen Touareg

Специалисты немецкой компании ABT Sportsline GmbH, специализирующейся на тюнинге автомобилей Audi, Seat, Škoda и Volkswagen, поколдовали над дизельным Volkswagen Touareg

Новий Volkswagen Touareg — остання модель німецької марки, яку запропонують із двигуном V8 TDI. У заводської версії віддача 4.0-літрової дизельної «вісімки» кросовера досягає 416 к.с. і 900 Нм крутильного моменту. Але ці параметри не вразили фахівців ательє ABT. Німецькі тюнери збільшили віддачу агрегата до 493 к.с. і 970 Нм, тобто на 77 к.с. і 70 Нм крутильного моменту. Яким чином така суттєва надбавка позначилася на динамічних характеристиках кросовера тюнер не повідомляє. Серійний Touareg розганяється з місця до 100 км/год за 4.9 секунди.

Читайте також:
В Париже показали китайский кроссовер с лицом нового Volkswagen Touareg

Також тюнери ABT підготували пакет оновлень для Touareg з 3.0-літровою дизельною “шісткою”. Потужність мотора збільшили з 282 до 326 к.с., максимальний крутильний момент — з 600 до 650 Нм. Ще один пакет оновлень для 3.0 V6 TDI обіцяють представити в січні 2020 року.

Крім форсованого мотора до пакету доопрацювань увійшов набір фірмових 22-дюймових колісних дисків сірого або чорного кольору. На вибір запропоновано різні декоративні елементи, зокрема і вмонтовані світлодіодні ліхтарі для вхідних дверей, що проектують логотип ательє на дорожнє полотно.

Читайте також:
Volkswagen Caddy и Touareg удивили последствиями столкновения