X

Незвичайна знахідка: у занедбаному саду виявили колекцію рідкісних ретромобілів

Все транспортные средства в ужасном состоянии

На YouTube-каналі The Late Brake Show з’явилося півгодинне відео, присвячене незвичайній знахідці. В саду на території одного з приватних домоволодінь виявили цілий автопарк ретроавтомобілів. Як виявилося, у цієї колекції є власник і він сподівається продати її.

Більшість з екземплярів довгий час провели під відкритим небом і встигли обрости травою і мохом. Частина з них заплетена плющем. Складається враження, що ці транспортні засоби простоювали не роками і навіть не десятиліттями. Важко повірити в те, що колись всі вони були в ідеальному стані і, як запевняє власник, на повному ходу.

Серед знайдених екземплярів раритетні Porsche 912 і 924 Turbo, Lancia Delta і Fiat 124 Spider. Там же простоюють Mazda MX-5, кілька класичних моделей BMW і Mercedes-Benz. Чи можна буде їх відновити — складно сказати. Наразі назвати їх стан інакше, ніж жахливим, неможливо.

На запитання, чому чоловік довів свою колекцію до такого стану, він відповів, що не міг більше піклуватися про них через проблеми зі здоров’ям. Рейн Адамсон — так звуть чоловіка. просто залишив їх гнити в саду.

Читайте також:
Блогер знайшов покинутий склад із рідкісними автомобілями (відео)