X

Неоціненна допомога армії: волонтери власним коштом придбали та передали ЗСУ 40 автомобілів

З перших днів війни «Автоцентр» спільно з Олександром Кацубою, який є власником медіа, допомагають різним підрозділам ЗСУ автомобілями. За цей час купили та передали вже 40 машин.

Тільки за останній місяць на передову виїхало шість автомобілів, серед яких два мікроавтобуси. На запит ГУР, їм передали мінівен Hyundai «для виконання цікавих завдань» та кросовер Kia Sportage. Підрозділ «Кракен» одержав від волонтера мікроавтобус. Ще три потужні пікапа виїхали у військові частини А1736, А4643 та А1126.

За словами Олександра Кацуби, з кожним днем ​​знайти хорошу машину в Україні та країнах ЄС стає дедалі складніше. Більшість їх перебуває у жахливому стані або має невиправдано високий цінник. При цьому запитів від військових з кожним днем ​​надходить все більше, тому що йдуть активні бої, а машини, як відомо, витратний матеріал, який може прослужити всього один день, а іноді й годину.

Читайте також:
Волонтери відправили на фронт мобільний шиномонтаж на базі мікроавтобусу Mercedes

Проте відступати від поставленої цілі волонтер та активіст не має наміру. План «одна машина на тиждень для ЗСУ» виконується чітко та вчасно. Також Кацуба підтримує інші проекти, спрямовані на допомогу нашим захисникам.