X

Незважаючи на відкриття метро, Київ стоїть у заторах (карта)

Відсьогодні в рамках послаблення карантинних норм, в Києві знову почало працювати метро, закрите близько двох місяців тому. Незважаючи на це, на дорогах столиці утворилися величезні затори.

Рух ускладнено на всіх мостах у напрямку з лівого берега на правий. Найгострішою є ситуація на північному мосту з боку Троєщини. Також значні затори утворилися на під’їздах до мосту Метро. Найпростіший трафік руху на Дарницькому мосту і на під’їздах до нього, про що свідчать дані Google Maps.

На Лівому березі тягучки утворилися на проспекті Соборності, Романа Шухевича, бульварі Перова та Броварському шосе. Не поспішає наземний транспорт і на Харківському шосе. Також вражаючий затор традиційно зібрався на проспекті Бажана.

Щодо правого берега, то тут тягучка спостерігається в районі Караваєвих дач, на вулиці Вадима Гетьмана і біля низки станцій метро — “Печерська”, “Олімпійський”, “Політехнічний інститут”, “Льва Толстого”, “Університет” і “Палац Україна”.

Велике скупчення автомобілів спостерігається на Набережному шосе, бульварі Тараса Шевченка, проспекті Лобановського та на проспекті Перемоги. Центр Києва також скували затори.