X

Незламний R18 від BMW Motorrad Україна став переможцем чемпіонату із кастомайзингу

Проект реализован совместно с Iron Custom Motors

Мотоцикл BMW R18 із розбитого росіянами автоцентру баварського бренду у Харкові став переможцем цьогорічного міжнародного чемпіонату з кастомайзингу BMW Motorrad. Цією перемогою, яка ще раз довела непохитність українців, ми зобов’язані BMW Motorrad Україна та харківській компанії Iron Custom Motors. Їхніми зусиллями оригінальний мотоцикл BMW R18 перетворився на унікальний кастомний байк R18 «Unbreakable», назва якого перекладається як «Незламний».

У цьому динамічному та стрімкому двоколісному BMW нестандартні деталі поєднуються з оригінальними аксесуарами та унікальними інженерними рішеннями. Кастомний алюмінієвий обвіс доповнюють унікальні колеса, короткий вихлоп та спеціальне забарвлення. Також у байка кастомні задня пневмопідвіска, вперше у світі подовжений на 40 мм маятник, перехідник карданного валу та безліч інших ексклюзивних деталей.

Ще одна особливість «Незламного» — підпис Президента України Володимира Зеленського, який офіційно визнав цей проєкт символом незламного українського духу.

Перш ніж потрапити на фестиваль BMW Motorrad Days, який проходив на початку липня в Берліні, R18 Unbreakable здійснив європейський тур. BMW Motorrad Україна та група клієнтів бренду продемонстрували символ української незламності у Карлових Варах, Варшаві та Берліні.

Грандіозні проєкти створюються у важкі часи. І ми пишаємось, що R18 «Unbreakable» став найкращим цьому доказом.

Читайте також:
Виробник електричних байків показав баггі для ЗСУ