X

Невмілому водієві знадобилося 8 хвилин, щоб просто припаркувати машину

Владелец этой Toyota установил негласный рекорд и прославился

Більшість із нас колись були водіями-початківцями, і будь-яке паркування приводило в жах. Це не найпростіше заняття. І цей водій з Великої Британії — чергове тому підтвердження. Його відчайдушні спроби припаркувати свою Тойота перпендикулярно потрапили на відео і викликали галас у мережі.

Щоб припаркувати машину, йому знадобилося 8 хвилин, які вмістили в прискореному відео. Річ у тім, що на той момент на стоянці було зайнято лише кілька паркомісць, а отже, процес не був дуже складним. Але водієві, найімовірніше, так не здавалося. Йому знадобилося десять спроб, щоб припаркуватися.

Варто відзначити, що перпендикулярна парковка набагато простіша за паралельну. Цікаво, скільки часу зайняла б у водія вона?

Ще одне — автомобіль. У деяких випадках він справді може викликати труднощі під час парковки, особливо з поганим оглядом, але цей водій перебував за кермом хетчбека Toyota Auris, і з цього боку у нього проблем бути не повинно. Мабуть, він просто поки що не вміє паркуватися і, на жаль, це зафіксувала камера.

Читайте також:
Юний поціновувач BMW загнав машину в пісок, замкнув з ключами всередині і залишив АКПП на реверсі