X

Невмілий водій розбив свій Porsche одразу після старту

Желание «выпендриться» на дороге общего пользования привело к ДТП

Нещодавно на Reddit з’явився ролик ДТП за участю Porsche 911. За короткий час цей пост набрав майже 40 000 голосів користувачів. Варто відзначити, що відео далеко не нове. Вперше його було опубліковано близько трьох років тому. Проте, багатьом досі цікаво.

Причина популярності, найімовірніше, криється в “майстерних” навичках водіння хлопця, який і розбив спорткар, виїжджаючи з автосалону в Парамусі, штат Нью-Джерсі (США). Влаштоване ним шоу виявилося настільки ефектним, що перегляди під роликом постійно зростають.

Річ у тім, що, виїжджаючи на шосе, водій увімкнув систему керування запуском (лаунч-контроль). Одразу варто відзначити, що громадські дороги — не найкраще місце для застосування такої функції. Чи то через недосвідченість, чи то бажаючи справити враження на людей довкола, хлопець продовжував тримати кермо однією рукою, натискаючи на педаль газу. Це призвело до того, що Порше 911, рвонувши з місця з пробуксовкою, безконтрольно пішов вправо і врізався в огорожу на узбіччі дороги.

Візуально, автомобіль сильно не постраждав, чого не скажеш про самолюбство водія. Залишається сподіватися, що те, що трапилося, стало для нього хорошим уроком.

Читайте також:
Porsche готує найпотужніший Cayenne – фото та відео