X

Неймовірний “політ” Toyota Hilux через 8-смугову трасу показали на відео

К счастью, в аварии никто не пострадал, за исключением машины

Водій Toyota Hilux на одному з поворотів не впорався з керуванням свого пікапа і вилетів на широку дорогу з доволі щільним рухом. Уникнути масштабної ДТП йому, на щастя, вдалося.

Інцидент стався в місті Дарвін (Північна територія, Австралія). Жінка-водій за кермом пікапа намагалася здійснити обгін, але в якийсь момент втратила контроль над автомобілем. Він на повному ходу перетнув розділовий острівець і виїхав на шестисмугову трасу. Водій Nissan Rouge встиг натиснути на гальмо, щоб не зіткнутися з пікапом. Далі ситуація має ще епічніший вигляд.

Проскочивши перші чотири смуги руху, автомобіль переїжджає через роздільник і, якимось дивом, примудряється прослизнути через  два ряди машин, що щільно стоять на світлофорі. При цьому пікап не зачепив жодну з них (навіть не подряпав). Потім вантажівка також впевнено перестрибує через ще один розмежувач і врізається в стіну магазину.

Читайте також:
Tesla Model Y потрапила в чергову ДТП: що цього разу

У момент зіткнення в машині, крім водія, був пасажир і маленька дитина. Всі вони дістали незначних трави. Незважаючи на це, постраждалих госпіталізували в найближчу лікарню. До місця прибули інспектори поліції, яким і належить з’ясувати причину такої драматичної аварії. Щодо пікапа, то його чекає доволі масштабний ремонт.