X

NFS Heat 2019 — всі подробиці про гру до релізу

Если гоночные аркады для вас — подходящий способ расслабиться, вы просто не можете пропустить новый NFS Heat

Погодьтеся, що на тлі актуальних сьогодні Forza і Gran Turismo легендарна серія Need for Speed дещо меркне. Доволі вдалу NFS Payback 2017 року вже всі забули, тому час продовжити відродження серії. І з цікавими приколами! Ця місія покладена на NFS Heat.

Події гри зі спекотною назвою відбуватимуться у Палм Сіті – творчій інтерпретації Маямі. Для залучення гравців з різними уподобаннями нова Жага швидкості об’єднає кілька режимів для легальних і не дуже змагань.

Денний режим — це офіційні змагання, в рамках яких вуличні гонщики роблять перше наближення до професійного спорту. Щось схоже ми бачили в NFS ProStreet 2007 року. Інша сторона світлого часу доби — поліція, яка в режимі вільної їзди патрулює вулиці і досить лояльно ставиться до порушень, повідомляючи про них гравцеві і виписуючи штрафи.

Зрозуміло, вскочити в халепу з копами не складно, але більшою мірою під це заточений нічний режим. У темряві поліцейські поводяться куди агресивніше і діють дуже жорстко. Зрозуміло, вночі розквітають нелегальні перегони, які принесуть репутацію для відкриття нових компонентів тюнінгу.

Гроші, зароблені під час денних змагань, стануть у нагоді під час купівлі й встановлення відкритих деталей. Тому для розблокування асортименту магазину і повноцінного тюнінгу доведеться ганяти цілодобово. Крім того, додаток NFS Heat Studio для мобільних пристроїв дасть змогу налаштувати і модернізувати будь-який автомобіль, на якому потім можна буде ганятися в грі на PC, Xbox One і PlayStation 4. У продаж новий Need for Speed Heat надійде 8 листопада.