X

Ніщо так не прорекламує диски, як ця BMW M8 (відео)

Ferrada сняла рекламный ролик своего нового продукта с участием BMW M8 Coupe Competition

Американська компанія Ferrada відома своїми надійними литими дисками з агресивно втопленими спицями. Виробник вийшов на ринок понад 15 років тому і за цей час досяг неймовірної популярності серед власників автомобілів марок Audi, Ferrari, Honda, Lexus, Nissan і BMW.

Незадовго до того, як майже половину Земної кулі охопила пандемія коронавірусу, Ferrada зняла рекламний ролик свого нового продукту за участю BMW M8 Coupe Competition. Відеоролик вийшов дуже захоплюючим і потужним. Він насичений різними елементами дрифту та інших “пончиків”, які супроводжуються клубами диму і вереском гальм, що тримає в напрузі до останнього кадру.

Представлена серія колісних дисків під назвою FR7 доступна для різних автомобілів. Вона отримала 20 або 21-дюймовий діаметр і 7-спицевий малюнок, що утворює зоряний дизайн. Зокрема, на BMW M8 встановлено передні 10,5 х 21-дюймові і задні 12 х 21-дюймові чорні матові колісні диски, які взуті в шини Pirelli. Вони мають легку конструкцію та зручні зазори для розміщення гальмівних супортів великого розміру.

Крім того, FR7 надають приголомшливий вигляд божевільному купе M8 Competition Coupe, ідеально контрастуючи з кольором кузова Mineral White. Не підкачав і 4,4-літровий бітурбований двигун V8 потужністю 625 к.с., який дає змогу розігнатися до “сотні” за 3,2 секунди. Саме завдяки такій потужності і вдалося розкрити весь потенціал нових дисків.