X

Nissan готує новий Skyline – яким він буде

2025 року Nissan планує випустити нове покоління Skyline. Культова модель змінить форм-фактор і буде не чотиридверним седаном, а купеподібним кросовером.

За даними видання Best Car, легендарний автомобіль буде побудований на тій же модульній платформі, що і електричний кросовер Ariya. Він використовуватиме ті ж технології, що і соплатформенна модель, але стане більш високопродуктивним. Силова установка майбутнього Skyline – електрична.

Імовірно, це буде пара електромоторів (по одному на кожній осі), які видають сумарно більше 400 к.с. Вони дозволять крос-купе розганятися з місця до сотні за 5 секунд. На одному заряді модель зможе проїжджати 500-600 км.

Читайте також:
Найрідкісніший Nissan Skyline GT-R 1999-го без пробігу пішов за $660 000

Нагадаємо, що Nissan Skyline вперше представили у 1957 році. За ці роки модель змінила 13 поколінь, останнє з яких вийшло на ринок у 2014 році. Спорткар випускався в кузовах седан, купе та універсал. А у 2009-му на внутрішньому ринку Японії була доступна модель у кузові кросовер. Але тоді вона не мала успіху. Наскільки шанувальники марки оцінять електричну новинку, покаже час.