X

Nissan GT-R Пола Уокера з фільму «Форсаж» виставили на торги

У Брюсселі (Бельгія) на аукціон виставили спортивне купе Nissan Skyline GT-R у кузові R34. На цьому авто їздив герой актора Пола Уокера у четвертій частині франшизи «Форсаж».

Це саме те купе, яким керував у картині зірковий актор, а не один із безлічі підготовлений для зйомок спорткарів. Культовий GT-R є повністю функціональним і може використовуватися на дорогах. Так, він весь цей час був експонатом, але все може змінитись з новим власником.

Представлений Nissan R34 GT-R відрізняється від стандартного. Усі зміни були внесені за згодою Пола Уокера. У машини інтеркулер Turbonetics, занижена підвіска, титанові розпірки стійок, гальмівна система Rotora, 19-дюймові колісні диски Volk та вихлопна система Nismo NE-1.

Також зміни внесено і до салону спорткара. Тут встановлені спеціальні гоночні сидіння OMP і каркас безпеки, великий монітор панелі приладів і головний пристрій Sony. У рух машину наводить 2,6-літровий бензиновий бітурбований двигун потужністю 550 к.с., який пов’язаний із шестиступінчастою механічною коробкою передач.

Читайте також:
Nissan електрифікував легендарне купе Skyline GT-R

Торги відбудуться з 28 квітня по 5 травня. Взяти участь в аукціоні можуть лише ті, хто пройшов розширену програму перевірки пропозицій Bonhams. Аукціонний будинок не встановив резервної ціни на модель. Але організатори торгів впевнені, що за цей Nissan R34 GT-R вдасться отримати велику суму, яка буде шестизначною.