X

Nissan Juke зобразили на купюрі

На грошових купюрах різних країн світу можна побачити зображення монархів, правителів та знаменитих людей. Також на банкноти наносять пам’ятники архітектури, місцеві визначні пам’ятки, тварин та рослини.

Камбоджа пішла далі і зобразила на звороті купюри в 550 рієлів автомобілі, які їдуть мостом через річку Меконг. І це зовсім не класичні машини минулого століття, а цілком сучасні моделі. Серед них вгадується компактний кросовер Nissan Juke першого покоління.

Назустріч кросоверу на зображенні їде Toyota Camry або Vios, які також продаються у цій країні. Трохи далі можна помітити ще один легковий автомобіль та вантажівку, але їх марки та моделі складно розглянути.

Читайте також:
Nissan Juke перетворився на гоночний позашляховик

Журналісти видання Аutoblog стверджують, що компанії Nissan та Toyota навряд чи платили національному банку Камбоджі за рекламу своїх автомобілів. Ймовірно, художнику було поставлено завдання зобразити сучасні машини, ось він і взяв одні з найпопулярніших моделей у країні. Як би там не було, але Juke та Camry/Vios чудово виглядають на цій купюрі.