X

Nissan Leaf 2023-оголошені ціни на найпопулярніший електромобіль в Україні

На початку цього року було представлено оновлений електромобіль Nissan Leaf. Тоді компанія розсекретила його зовнішність і характеристики, а тепер назвала вартість і специфікації.

Отже, лінійка рестайлінгової моделі скоротилася з п’яти до двох комплектацій. Базовою залишився LeafS, за який просять мінімум 27 800 доларів, що на 400 дорожче, ніж за модель 2022 року. Вартість Leaf SV Plus стартує від 35 800 доларів (+$400). Такі ціни встановлені на цю модель на американському ринку. Саме звідси українці найчастіше приганяють популярний електромобіль.

Нагадаємо, що оновлений Nissan Leaf відрізняється від попередника модернізованою решіткою радіатора, дещо видозміненою оптикою, новою емблемою та 16-дюймовими двоколірними колісними дисками з особливим дизайном. Також запропоновані нові відтінки кузова — Universal Blue і Magnetic Blue.

Leaf комплектується аудіосистемою з чотирма динаміками, круїз-контролем, мультимедійною системою з 8-дюймовим екраном з підтримкою Android Auto і Apple CarPlay. Запас ходу в 240 км забезпечує батарея на 40 кВтгод. У рух цю версію моделі приводить електромотор потужністю 149 к.с. і 320 Нм крутильного моменту.

Читайте також:
"Паперовий" Nissan Leaf підніметься на Пайкс-Пік

Покращена комплектація Leaf SV Plus поставляється з електромотором на 214 к.с. і 339 Нм. Акумулятор ємністю 60 кВтг дозволяє електрокару проїжджати на одному заряді до 340 км. В оснащення такої версії входить аудіосистема з шістьма динаміками, GPS-навігація, інтелектуальний круїз-контроль, ProPILOT Assist і NissanConnect.