X

Nissan може стати новим партнером Apple замість Hyundai

Японский производитель заявил, что готов сотрудничать с Apple

Новим потенційним партнером, який займе місце Hyundai після невдалої угоди з Apple, може стати Nissan. Принаймні, японський виробник заявляє про це. У Ніссан не проти хоча б обговорити партнерство з американським технологічним гігантом.

Головний виконавчий директор Макото Учіда сказав, що вони прагнуть “працювати з компаніями, які мають знання та досвід на основі партнерства та співпраці”. Нехай ця заява доволі розпливчаста, але цілком відображає суть того, на що натякає виробник.

The Wall Street Journal з посиланням на Nikkei повідомляє, що Apple наразі веде переговори з кількома японськими автовиробниками. Хто з них може посісти почесне місце партнера Apple, поки що невідомо. Аналітик ринку Міо Като запевняє, що найімовірнішим кандидатом на цю роль якраз вважається Nissan.

Така співпраця буде однаково корисною обом компаніям. Наприклад, Apple альянс дасть змогу вийти одразу на всі світові ринки. Для Nissan — стане величезним поштовхом у майбутнє, особливо враховуючи нинішню фазу реструктуризації.

Apple має намір випустити свій перший електрокар і не планує відкладати проект. У технологічного гіганта є команда професіоналів, що працює над так званим автомобілем. Виробник випустить автомобіль не раніше 2024-2028 років. До цього часу компанія розраховує знайти надійного партнера.

Читайте також:
Новий Nissan Qashqai без камуфляжу - який вигляд може мати кросовер