X

Nissan оновив бюджетний седан для конкуренції з Honda Civic (фото)

Восьме покоління Nissan Sentra зазнало планового оновлення. Седану підкоригували зовнішність та покращили паливну економічність.

Рестайлінговий Sentra доступний у трьох комплектаціях: S, SV та SV Premium Package. Залежно від неї і поновився седан. Найбільш примітними змінами є інша V-подібна решітка радіатора, нові фари і задні ліхтарі, а також передній бампер з більш чистим дизайном. До оснащення автомобіля увійшли Nissan Safety Shield 360, моніторинг сліпих зон, система виявлення пішоходів, попередження про виїзд зі смуги руху та автоматичне екстрене гальмування.

Завдяки оновленій безступінчастій трансмісії Xtronic та технології «стоп-старт» Nissan вдалося покращити паливну економічність Sentra. Оснащені 2,0-літровим рядним чотирициліндровим двигуном потужністю 149 к.с. і 198 Нм крутного моменту автомобілі споживають 6,2 і 7,8 л на 100 км по місту і трасі відповідно.

Читайте також:
Новий Nissan Ariya Nismo вийшов на Нюрбургрінг (фото)

У продаж новинка, яку у Nissan позиціонують як конкурента Honda Civic, Toyota Corolla, Kia Forte і Hyundai Elantra, надійде в першому кварталі 2024 року за ціною від 22 тисяч доларів.