X

Nissan показав кросовер у стилі Tesla і назвав дату його дебюту

Компанія Nissan готується представити серійну версію компактного електричного кросовера Ariya. Офіційний дебют моделі відбудеться на спеціальному онлайн-заході 15 липня. Щоб підігріти інтерес публіки до новинки, японський виробник опублікував відеотизер, в якому показав кадри з випробувань електрокросовера.

Читайте також:
Nissan назвав дату дебюту нового кросовера Magnite

Нагадаємо, що концептуальна версія Ariya була представлена минулого року на автосалоні в Токіо. За словами виробника, серійна версія кросовера зовні повторить однойменний концепт. І це при тому, що візуально модель перегукується з Tesla Model Y, основним конкурентом якого і стане. Зокрема, Nissan зберіг Ariya фальшрадіаторну решітку із двома світлодіодними смугами з боків, тонкі світлодіодні фари, вирізи в бампері, а також пластикові накладки на колісні арки та бічні спідниці.

Виробництво електрокросовера Nissan Ariya буде налагоджено на заводі Тотігі в Японії. Спочатку модель з’явиться на домашньому ринку, а потім буде представлена і на інших ключових ринках, серед яких Китай, Європа і США.