X

Нічний Гран-прі «Формули-1» в 2021 році прийме Саудівська Аравія

У календарі чемпіонату «Формули-1» з’явиться ще одна нова траса. У листопаді 2021 року в місті Джидда пройде Гран-прі Саудівської Аравії. Гонка буде проходити вночі на міській трасі. Джидда — друге за чисельністю населення місто Саудівської Аравії, в ньому проживає понад 3,5 мільйона людей. З 2020 року одним з основних спонсорів «Формула-1» є національна нафтова компанія Саудівської Аравії Saudi Aramco.

Тим часом, британський гонщик «Мерседес» Льюіс Хемілтон висловився про своє майбутнє в «Формулі-1». За словами 35-річного пілота, він не знає, чи буде виступати в «королівських гонках» в наступному сезоні.

«Я і сам не знаю, чи залишуся в наступному році, так що — не переживаю. Уже листопад. Природно, я в прекрасній формі і відчуваю, що здатен продовжувати. Так що, не знаю. Я хочу залишитися на наступний рік, але гарантій немає. Мене дуже хвилює моє майбутнє після гонок. Час покаже», – наводить слова Хемілтона спортивний ресурс «Рейтинг Букмекерів», посилаючись на Autsoport.

Хемілтон є шестиразовим чемпіоном світу. Представник Великобританії домігся вже 93 перемог в кар’єрі, що є рекордним показником за історію «Формули-1». Також Льюїс близький до того, щоб наздогнати легендарного Міхаеля Шумахера за кількістю чемпіонських титулів, на рахунку якого таких сім. Хемілтон може оформити черговий титул вже найближчим часом. Раніше його команда, «Мерседес», знову достроково виграла Кубок Конструкторів.