X

Ноу-хау від BMW — підігрів сидінь за передплатою

Месяц пользования «теплых» сидений обойдется 18 долларов

В онлайн-магазині застосунків BMW ConnectedDrive Store з’явилася нова опція — підігрів сидінь за передплатою. Можливість доплатити за підігрів сидінь вже мають клієнти з Південної Кореї. Місячна абонплата коштує 18 доларів. За рік доведеться викласти 176 доларів, за трирічну передплату — 283 долари.

Тим, хто хоче користуватися “теплими” сидіннями на постійній основі, ця можливість обійдеться в 406 доларів. Таким клієнтам компанія люб’язно надасть безкоштовний місячний тестовий період.

Аналогічний план пропонується для кермового колеса. “Підігріватися” воно буде за 10 доларів на місяць. Річний тариф — 92 долари, трирічний — 161 долар. Придбати опцію “довічно” можна за 222 долари.

Бездротовий Apple CarPlay баварська марка оцінила в 305 доларів. Також можна оновити фари. Це передбачає дистанційне впровадження асистента автоматичного перемикання дальнього світла на ближній. Плюс до того в розпорядженні водія з’являться додаткові системи безпеки, зокрема камера контролю стану водія.

Одна з найнезвичайніших опцій, доступних в магазині BMW ConnectedDrive, називається IconicSounds Sport. По суті, це імітація шумів двигуна. Доступна вона на постійній основі. Ціна питання — 138 доларів. Місячних або річним планів передплати для цієї “функції” немає.

Читайте також:
BMW готовит первый в мире бронированный электромобиль

За оцінками альянсу Stellantis, куди входять Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati, Ram, Peugeot, Citroen, Opel, DS і Vauxhall, до кінця десятиліття підписні функції будуть приносити 23 млрд доларів на рік. Хоча не виключено, що деякі автомобілісти “зламуватимуть” свої автомобілі вже на наступний день після купівлі, щоб “завантажити” всі доступні функції.