X

Завтра в Україні відбудеться європейська прем’єра нового Honda Civic седан

У Києві 17 червня на фестивалі нових автомобілів New Car Fest 2017 відбудеться європейська прем'єра седана Honda Civic 10-го покоління.

Україна дедалі сильніше інтегрується в ЄС. Нарешті отримано довгоочікуваний безвіз. І не випадково саме в нашій країні відбудеться європейська прем’єра седана Honda Civic 10-го покоління. Покривало з автомобіля знімуть 17 червня, на офіційній презентації, яка розпочнеться о 15:00 у рамках фестивалю нових автомобілів New Cars Fest 2017.

Нагадаємо, що європейська прем’єра 10-ї генерації Honda Civic з кузовом хетчбек відбулася на Паризькому автосалоні восени 2016 року. Ця машина стала більшою за попередника і відрізняється агресивнішим дизайном. Машину складено на новій глобальній платформі, вона отримала  легший, але водночас жорсткіший кузов. Автомобіль порадує шанувальників ще відточенішою керованістю завдяки новій підвісці коліс.

Нова Honda Civic седан: покривало знімуть у Києві 17 червня

Детальні характеристики про седан Honda Civic 10-го покоління, так само, як і ціни на українському ринку, буде оприлюднено на презентації в Києві. Тоді ж можна буде побачити і сфотографувати автомобіль – поки що його зображення тримають у секреті. Якщо хочете стати першим, хто це все отримає, приходьте на фестиваль New Car Fest 2017, в суботу, 17 червня, на 15:00.

Фестиваль нових автомобілів New Car Fest 2017 відбудеться 17 18 червня на території «Експоцентр України» (ВДНГ) і збере в одному місці понад 100 цікавих машин, серед яких буде світова прем’єрасуперкар Himera, розроблений українцями, а також низка інших захоплюючих новинок. На відвідувачів також чекають незабутні квести і цінні подарунки.