X

Нова мультимедія Audi зможе сама оплачувати проїзд

Американское подразделение Audi рассказало о «фишках» нового мультимедийного комплекса, который появится в автомобилях марки осенью этого года

Нова інформаційно-розважальна система MIB 3 (Modular Infotainment Toolkit) розроблена для швидшої та ефективнішої взаємодії з користувачем. Забезпечить її новий набір мікросхем, який удесятеро швидший ніж у MIB 2.

Читайте також:
Audi RS6 теперь может бросить вызов Bugatti благодаря тюнингу

Нова “мультимедійка” працює під керуванням операційної системи на базі Linux і може похвалитися поліпшеною технологією розпізнавання голосу, що здатна розуміти “більш тонку, розмовну і природну мову”. MIB 3 обладнана точкою доступу WiFi, що підтримує до восьми пристроїв. Як стверджують в Audi, сервіс початкового рівня призначений для потокової передачі аудіо та віддаленої роботи додатків. За бажання клієнти зможуть перейти на нові і більш гнучкі пакети підписки. Подробиці не озвучуються, але, як уточнили в компанії, клієнти Audi connect PLUS зможуть скористатися високошвидкісним необмеженим Wi-Fi через модем LTE Advanced Pro 1 Гб/с.

Також компанія розширила перелік доступних додатків і функцій. Серед них гібридне цифрове радіо, яке дасть змогу водіям прослуховувати радіостанції, навіть коли вони залишають зону мовлення. Система визначає, коли сигнал радіостанції стає слабким, і автоматично перемикається на онлайн-версію тієї ж станції.

Читайте також:
Audi побудувала унікальну зарядну станцію з використаних батарей від електрокарів

Завдяки новій “мультимедійці” кілька нових моделей марки, зокрема A4, A5 і Q5, отримають доступ до Amazon Alexa Auto, підтримку послуг myAudi і стануть одними з перших автомобілів, що підтримують SiriusXM з 360L, який “об’єднує доставку супутникового і потокового контенту”.
Попередньо нову інформаційно-розважальну систему отримає більшість моделей 2021, зокрема A4, A5, A6, A7, A8, Q3, Q5, Q7 і Q8. Очікується, що MIB 3 увійде в оснащення нових Audi A3.