X

Нова платформа та мотор: Mitsubishi представила шосте покоління L200

Середньорозмірний пікап Mitsubishi L200 змінив покоління. Воно стало шостим у його історії. Новинку в компанії позиціонують як конкурента Ford Ranger і Toyota Hilux.

Автомобіль переїхав на нову рамну платформу із збільшеною на 40% жорсткістю. Він приріс у розмірах і став брутальнішим. Новий L200 отримав збільшену решітку радіатора, двоярусні світлодіодні фари та масивний бампер. Також можна відзначити високий капот, м’язисті колісні арки та великі задні ліхтарі.

Що стосується практичності пікапа, то у нього більші дверні ручки, збільшені бічні підніжки з покращеним відведенням води та міцні задні, вбудовані в бампер. Салон L200 виконаний у тому самому стилі, що і у нового Mitsubishi Outlander. Він отримав аналогічну панель приладів і мультимедійну систему з великим екраном.

Ще є слот для бездротової зарядки смартфона, адаптивний круїз-контроль, система автоматичного гальмування, запобігання лобовому зіткненню та попередження про сліпі зони, допомога при зміні смуги руху та попередження про перехресний рух. Сидіння стали комфортнішими.

Нове покоління Mitsubishi L200 запропонують з 2,4-літровим чотирициліндровим дизельний двигун з турбонагнітачем. Він доступний у трьох варіантах потужності – 150 к.с. (330 Нм), 184 к.с. (430 Нм) та 204 к.с. (470 Нм). Мотор пов’язаний з системою повного приводу і шестиступінчастою «механікою» або «автоматом».

Пікап оснащений системою Easy Select 4WD або Super Sepect 4WD-II, яка дозволяє вибирати режими бездоріжжя. Продаж нового Mitsubishi L200 у Таїланді стартував сьогодні, 26 липня. На інші ринки він вийде найближчим часом.

Читайте також:
Mitsubishi випустить новий «бюджетний» кросовер