X

Нова зовнішність і технологічні можливості: Jaguar представив оновлений I-Pace

Електричний кросовер Jaguar I-Pace пережив плановий рестайлінг і обзавівся низкою поліпшень. Серед них цифрова приладова панель з 12,5-дюймовим екраном і мультимедійна система Pivi Pro з дисплеєм на 10-дюймів, який пов’язаний з нижнім невеликим екраном.

Також в оснащення електрокросовера увійшла бездротова зарядка, технологія еЅІМ з двома модемами і безкоштовним тарифним планом 4g, який відкриває доступ до всесвітньої павутини. Вмонтована в PiVi Pro навігація не тільки відображає заданий маршрут, а й виводить на екран довколишні зарядні станції.

До стандартного оснащення Jaguar I-Pace увійшла Smartphone Pack з Apple CarPlay і Android Auto. Крім того, модель отримала камеру кругового огляду, цифрове дзеркало ClearSight, звукову систему Meridian з 16 динаміками і сабвуфером, і сучасну систему фільтрації повітря в салоні.

А головним технічним нововведенням є новий бортовий трифазний зарядний пристрій потужністю 11 кВт. Раніше I-Pace поставлявся з зарядкою на 7 кВт. Завдяки цьому нововведенню за годину заряду від настінного блоку акумулятор поповнюється настільки, що може забезпечити автомобілю 53 кілометри пробігу. Повністю заповнити ємність батареї електромобіля від побутової розетки можна за 8,6 год. Також значно скоротився час зарядки від потужних джерел, які одразу подають струм високої потужності.

Зовнішність кросовера не змінилася. Виробник пропонує як опцію два пакети Black Pack і Bright Pack. Також у гамі кольорів з’явилися нові відтінки: Caldera Red, Portofino Blue і Eiger Grey. Щодо моторної гами, то тут також без змін. У рух Jaguar I-Pace приводить два електромотори сумарною потужністю 400 к.с. і 696 Нм крутильного моменту. Батарея ємністю 90 кВт/год забезпечує запас ходу до 470 кілометрів. Розгін до “сотні” займає 4,8 секунди, а максимальна швидкість обмежена на позначці в 200 км/год.