X

Який вигляд можуть мати майбутні позашляховики Mitsubishi?

Японский автомобильный концерн Mitsubishi показал несколько фотографий своего нового футуристического проекта под названием XM.

Концепт автомобіля на перший погляд дуже схожий на ще один прототип компанії кросовер Mitsubishi еХ. От тільки еХ вже був представлений минулого року в автосалоні Токіо.

Так у чому ж відмінності? Спочатку варто звернути увагу, наскільки це можливо зробити за фото, на довжину кузова ХМ і його форму. Ця модель трохи довша за попередника, про що свідчить збільшена кількість посадкових місць у салоні. ХМ зможе перевозити одразу сімох пасажирів.

Передня частина концепту має більше схожостей з еХ, ніж відмінностей. Приміром, за декоративними елементами бампера в стилі Dynamic Shield, справжній поціновувач “Мітсу” спокійно зможе відрізнити їх одне від одного. У автомобіля широкий кузов, довга колісна база. Агресивності додають широкі арки і солідний кліренс.

У мережу просочилися перші фото нового Mitsubishi Lancer

Компанія заявляє, що цей автомобіль поєднує зручність мінівена і принади кросовера, з його ходовими якостями.

А стосовно технічних параметрів, так це поки що велика таємниця. Хоча раніше з’являлася інформація про те, що концепт ХМ буде оснащений електричною силовою установкою, здатною проїхати без підзарядки аж 400 кілометрів. Але це можна було б припустити і з попередньої версії еХ. Крім цього, очікується, що ХМ буде напханий всілякими електронними помічниками і зможе самостійно їздити дорогами на автопілоті, без втручання водія.

Дебютує предмет нашої розмови вже через тиждень, 11 серпня, на автосалоні в Індонезії.