X

7-місний електрокросовер Volkswagen: розміри Touareg і 600 км пробігу

Электрический кроссовер Volkswagen I.D. Lounge порадует вместительностью и очень емкой батарей

У квітні 2019 р. на автосалоні в Шанхаї Volkswagen покаже великий електричний кросовер, схожий за розмірами на нинішній Touareg. Мета такого автомобіля – скласти конкуренцію Tesla Model X (ну, і плюс ще Audi e-tron quattro і Mercedes EQC).

За даними наших британських колег з Autocar, автомобіль, який охрестять як I.D. Lounge, отримає 3300-міліметрову колісну базу і сім сидінь. Базуватися він буде на електромобільній платформі MEB, створеній спеціально для сімейства I.D. Останнє, нагадаємо, включає 5 моделей, які повинні побачити світ до 2022 року: це хетчбек за ціною дизельного Гольфа (з”явиться в 2019 р.), фургон I.D. Buzz, представлений на фото кроссовер I.D. Crozz (у двох версіях – звичайний SUV, та крос-купе) і, власне, герой цієї статті, 7-місний позашляховик.

З технічного погляду новий електромобіль Фольксваген похвалиться двома електромоторами загальною потужністю 374 к.с. і батареєю ємністю аж 111 кВт-год – її вистачить на те, щоб проїхати 600 км. Купити електричний кросовер Volkswagen I.D. Lounge можна буде в 2021 році.

Читайте також:
Volkswagen представил Touareg на электротяге с запасом хода 1000 км