X

7-місний кросовер Ford Equator готується до прем’єри (фото)

Рассекречен интерьер нового кроссовера, который займет место между Everest и Explorer

Про те, що новий великий кросовер Ford готується до прем’єри, стало відомо у вересні 2020 року. Тоді ж з’явилися перші фото. Тепер видання Autohome опублікувало зображення салону майбутньої серійної моделі, яка вийде на ринок під назвою Ford Equator.

Інтер’єр Equator оформлений у стилістиці рестайлінгового Ford Edge, який показали буквально тільки що. Практично всю передню панель займає великий дисплей — об’єднані між собою цифрова приладова панель і тачскрін мультимедійної системи. Також на фото видно триспицеве кермове колесо, бездротову зарядку для смартфона біля основи центрального тунелю і шайбу замість традиційного важеля КПП.

Як стало відомо завдяки витоку, новий кросовер Форд запропонують у п’яти-, шести- або семимісному виконанні. Серійне виробництво моделі налагодять на спільному підприємстві Ford і компанії JMC (Jiangling Motors Corporation).

Габаритна довжина трирядної моделі — 4905 мм, ширина — 1930 мм, висота — 1755 мм. Розмір колісної бази — 2865 мм. У лінійці марки новинці відведено місце між Everest і Explorer.

Основним ринком для Ford Equator стане Китай, де старт продажу очікується в 2021 році. З огляду на документацію місцевого мінпрому, під капотом у Equator встановлено 2,0-літровий чотирициліндровий EcoBoost потужністю 224 к.с. Інформації про коробку передач і привід поки що немає.

Читайте також:
Новий кросовер Ford порадував сміливим дизайном і стильним салоном